Ondersteuning bij Dynamics AX implementaties.

Bent u bezig met de implementatie van Dynamics AX en komt u “handjes” tekort? Wij ondersteunen U en Uw (key) gebruikers bij de werkzaamheden ten behoeve van de implementatie. Van het opleiden en trainen van gebruikers, testen van functionaliteit, het schrijven van handleidingen tot het inrichten van autorisaties.  Werkzaamheden die door tijdsdruk vaak onvoldoende belicht worden. Neem contact op en wij helpen u om die laatste stap naar Livegang te maken!

Go-Live Support.

Hard gewerkt, maar bij de Livegang extra ondersteuning nodig? Informeer hoe wij U kunnen ondersteunen!

Applicatiebeheer.

Op zoek naar een (parttime-)applicatiebeheerder?  Of gewoon iemand die U en Uw organisatie komt ondersteunen in het gebruik van Uw (Dynamics AX) ERP systeem? Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van diverse versies van Dynamics AX bij (inter-)nationale Handel- en Productieomgevingen.

Advies en Realisatie.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren in het gebruik van uw (AX) ERP Systeem, het gebruik van diverse modules en functionaliteiten of het vinden van een juiste partner. Daarnaast kunnen wij aanpassingen voor U realiseren, MAAR OOK VOORKOMEN! Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de juiste tools. Neem contact met ons op, dan kijken wij hoe U, met een kleine aanpassing, of de juiste tooling, efficiënt en effectief aan de slag kunt.